; ;
Vivir Valencia
facebook vivirvalencia twitter vivirvalencia

Concierto de Eva Dénia Trio en Cafe Mercedes

Tipo de evento: Conciertos y Musica


Concierto de Eva Dénia Trio en Cafe Mercedes


EVA DÉNIA, veu

RICARDO BELDA, piano

JOSÉ LUIS PORRAS, contrabaix

 

Eva Dénia es presenta en aquesta ocasió en trio per oferir un repertori dedicat íntegrament als clàssics de la cançó francesa. Els temes de Brel, Trenet, Piaf, Brassens, Barbara o Moustaki recuperen actualitat en la veu d'aquesta cantant valenciana i s'enriqueixen amb els arranjaments i la interpretació jazzística dels músics que l'acompanyen.

Eva Dénia

Eva Dénia comença la seua activitat musical a principis dels anys noranta interpretant clàssics del jazz al costat d'alguns dels músics més representatius del jazz valencià. Ben prompte sent la necessitat de dur al seu terreny aquesta música i s'embarca en l'adaptació al valencià d'alguns dels estàndards més populars, unes versions que finalment edita en el seu primer disc: Adéu Tristesa.

La fascinació per la música de Brasil i, en especial, pel compositor Antônio Carlos Jobim, culmina en 2006 amb la publicació de Tribut a Jobim, un àlbum firmat conjuntament amb el guitarrista Manuel Hamerlinck, on versiona al valencià onze cançons de Jobim. Paral·lelament treballa amb el cançoner de Georges Brassens, a qui dedica un primer disc en 2005 —Chante Brassens— i un segon en 2008 —Toujours Brassens. La seua curiositat la condueix fins a la música tradicional valenciana, i en 2010 crea el seu propi projecte, Eva Dénia Trad Quartet.

Ricardo Belda

Pianista, compositor i arranjador, es un dels músics més apreciats del panorama jazzístic espanyol. Ha realitzat gires amb alguns dels més importants artistes de jazz americans i europeus i ha obtingut nombrosos premis com a músic i com a compositor. Ha sigut també col·laborador permanent del grup de Ximo Tébar i del grup de pop Presuntos Implicados, realitzant amb tots ells, i amb les seues pròpies formacions, gires por tot el món. Actualment acompanya la cantant Sole Giménez en el seu projecte 'Clásicos del jazz'.

José Luis Porras

Estudia contrabaix clàssic als conservatoris de València i Madrid. Participa en diferents projectes jazzístics, com ara les formacions Sedajazz Big Band, Perico Sambeat Sextet, The Trempessengers, Carlos Gonzálbez Trio, Tino Gil Trio i Pierre Leon Quartet. Músic versàtil i sempre disposat a explorar nous registres, ha participat en la gravació de nombrosos projectes musicals de tots els estils. Des de fa més d'una dècada col·labora habitualment amb Eva Dénia en diferents projectes de jazz, chanson, música brasilera i música tradicional valenciana.

 


fecha del eventoFecha:

horario eventoHorario: 19:00

precio eventoPrecio: 8 €

Café Mercedes Jazz

Direccion: Calle Sueca, 27 - Ruzafa


Comentarios de los usuarios:

No hay comentarios para este evento. Sé el primero en comentarlo.

Insertar un nuevo Comentario:

Debes Registrarte o Entrar en tu cuenta para poder insertar comentarios


publicar evento

Otros eventos



Vivir Valencia. Tu guia de eventos de valencia